Synskvalitet

Synskvalitet

Vores synskvalitet

Vores synsundersøgelse har til formål at finde grundlaget for den bedste løsning til dig og dine behov for synskvalitet.

Vi starter med at interviewe dig om dine øjne og syn, hvilke problemer du har lagt mærke til, hvilken historik der har været med dit syn, og hvilke forventninger du har til briller eller kontaktlinser. Synsundersøgelsen er meget vigtig for den endelige kvalitet af dine briller eller linser, og vi giver os derfor meget god tid til denne proces.

Derefter gennemgår du den avancerede DNEye scanning, der giver os et perfekt udgangspunkt for den videre synsprøve. Selve synstesten omfatter selvfølgelig dine øjnes synskvalitet, hvilken styrke der giver dig det bedste syn på afstand, til læsning og i din arbejdssituation. Derudover undersøger vi dine øjnes samspil, – samsynet, og dine øjnes dynamiske og muskulære formåen. Vi demonstrerer derefter i en prøvebrille, hvordan dit syn vil komme til at fungere.

Derudover laver vi en sundhedsmæssig vurdering af dine øjne, og alt efter behov har vi mulighed for at fotografere dine nethinder, kontrollere dit synsfelt og give dig vores vurdering. Vi er ikke øjenlæger, og begynder derfor ikke at stille diagnoser eller anbefale behandling, men sender dig videre til en øjenlæge, hvis vi vurderer at der er et behov for det.

Impres­sionist

Brilleglas i dag er efterhånden ret avancerede, og tilpasningen af dine glas har stor betydning for hvor godt dine briller kommer til at fungere. Vi tilpasser glas fra både Rodenstock og Carl Zeiss, som begge producerer brilleglas af høj kvalitet, og især de individuelt tilpassede brilleglas kræver nøje opmåling for at du får fuldt udbytte af dine briller.

Derfor benytter vi os af Rodenstock´s opmålingssystem ”Impressionist”, hvor vi ved hjælp at to videokameraer skaber en 3D model af dine nye brillers placering foran øjnene. Dette giver os med 1/10 mm nøjagtighed placeringen af dine øjne i brilleglasset, og samtidig måles toppunktsafstand, vinkling og krumning der alle er afgørende for designet af dine brilleglas. Dette kan ikke slet ikke måles med en sort tusch og en lineal, som stadig benyttes nogen steder.

Dneye

Med vores Rodenstock DNEye scanner bliver endnu flere individuelle data indarbejdet i fremstillingen af dine Rodenstocks Impression glas, så du kan udnytte dit personlige synspotentiale 100 %. Rodenstock tilbyder det perfekte værktøj til dette med DNEye Scanner nemlig Rodenstock DNEye Scanneren, der automatisk og meget præcist måler alle optiske afvigelser i øjet for alle synsområder.

Med brilleglas optimeret med Rodenstock DNEye scanningen ser du for første gang verden med dit fulde synspotentiale. Fordelene er et skarpere syn med større kontraster. Det er en gevinst især i skumringen, men også dit farvesyn forbedres. Derudover åbnes dit synsfelt endnu mere i dine nye briller.

Kontakt­linser

Kontaktlinser er også en meget vigtig del af vores forretning, og i dag kan næsten alle bruge kontaktlinser. Vores rutinerede optometrister har stor erfaring i at finde den løsning, der giver dig det mest optimale mix af skarpt syn og komfort, med stor respekt for sundheden i dit linsebrug.

Der er mange måder at drive optiker forretning på, og i dag er der utrolig høj fokus på pris. Desværre går dette oftest ud over kvaliteten. Vi har valgt at fokusere på høj kvalitet, Service og en Unik Oplevelse for dig og håber, du har lyst til at besøge os i Allé Optik.

Spalte­lampe

Spaltelampen er vores uundværlige instrument til undersøgelse af dine øjnes sundhed, i forbindelse med kontaktlinsebrug. Vi kan her se dine øjne i op til 40 ganges forstørrelse, og kan derfor meget effektivt kontrollere at dine øjne er sunde, raske og ikke ændrer sig i forbindelse med kontaktlinse brug.

Fundus Kamera

Fundus kameraet anvender vi til at fotografere dine øjnes nethinder, og disse billeder giver os mulighed for at screene for eventuelle øjensygdomme, så problemer opdages i god tid og vi kan sende dig videre til undersøgelse hos øjenlæge.

Synsprøve eller montering af glas?

Kontakt os i dag

Vi glæder os til at høre fra dig. Vi svarer på alle henvendelser og vender tilbage med svar hurtigst muligt. Du kan også ringe til os på 39 63 35 92 eller komme ned i butikken og besøge os.

Åbningstider

  • Mandag - Torsdag
    9.30 - 17.30
  • Fredag
    9.30 - 18.00
  • Lørdag
    9.30 - 14.00

Skriv til os