Om Allé Optik

Om Allé Optik

Synskvalitet og komfort har altid været vores kerneområde

Allé Optik er grundlagt i 1975 og synskvalitet og komfort har været forretningens kerneområde lige siden.

Dette gælder især synsprøven hvor vi tager os rigtig god tid, til at afdække dine behov og krav til synskvalitet og de forskellige situationer du har brug for et optimalt syn. Vi er tilhængere af at være med i forreste række når det gælder den teknologiske udvikling inden for vores fag. Du vil derfor altid møde de mest avancerede målemetoder og mest nøjagtige teknologi, kombineret med vores efterhånden lange erfaring, når du lader os undersøge dine øjne og dit syn.

Vi elsker briller, så du vil finde det skarpeste og bredeste udvalg af brillestel fra førende brands worldwide, som vi sammensætter når vi besøger messer i Paris, Milano, München og København. Du vil derfor se spændende briller du ikke finder mange andre steder.

Kontaktlinser er ligeledes en af vores styrker, og vi kan håndtere alle former for standard og speciallinser, så du er sikker på at få de helt rigtige kontaktlinser.

Allé Optik teamet

Annette Poulsen

Optiker

Annette er uddannet optometrist i 1991 og har derudover fagets udvidede kontaktlinseuddannelse. Hun blev indehaver af Allé Optik i 2007 og købte i 2019 Hellerup Optik. Annette har stor erfaring med tilpasning og kontrol af kontaktlinser og er meget opmærksom på at finde de helt rigtige briller til dig ud fra dine ønsker og tanker om, hvordan du gerne vil se ud og hvilken stil du ønsker. Annette sammenligner briller med et smykke eller et ur, som du tager på om morgenen. Den skal passe perfekt til lige netop dig. Hun glæder sig til at byde dig indenfor.

Henrik Bense-Petersen

Optiker

Henrik Bense-Petersen er uddannet optometrist og har en HD i afsætning. Sammen med Annette har Henrik siden sommeren 2021, været medejer af Allé Optik og Hellerup Optik. Henrik har stor erfaring i at lede og drive optikbutikker og har gennem mere end 20 år været direktør i optikerbranchen med speciale i kontaktlinser, brilleglas og drift af detailhandel. Ekstraordinære fine kvalitetsprodukter kombineret med højeste faglig kompetence er Henriks hjertebarn. Hans ønske er, at du som kunde vil få en sublim individuel serviceoplevelse når du handler i butikken.

Martin Nybo Jensen

Optiker

Martin er udlært optometrist i 1999 og har derudover fagets udvidede kontaktlinseuddannelse. Martin er en super sej og behagelig fyr, der er glad for klassiske biler, god musik og armbåndsure. For ham er det vigtigste, at du føler dig godt tilpas, har den bedste løsning i forhold til kontaktlinser eller ser knivskarp ud i det helt rigtige brillestel. Martin gør sig altid ekstra umage og brænder for at lave det bedste til sine kunder.

Nina Husted Sylvest

Optiker

Nina er uddannet optometrist i 1995 og har derudover fagets udvidede kontaktlinseuddannelse. Nina er gift med Peter og de har tilsammen to drenge. Nina er altid smilende og klar til at servicere, hun elsker at finde det rigtig valg til kunden, om det er briller, solbriller, linser eller andet ,som sælges i butikken. Det er meget vigtig at kunderne føler sig klædt godt på efter sit besøg hos Allé Optik. I fritiden dyrker Nina yoga både Yin og Yang og blev uddannet Hatha yogainstruktør i 2020.

Pernille Howalt

Optiker

Pernille er uddannet optometrist i 1999 og har derudover fagets udvidede kontaktlinseuddannelse. Pernille er gift med Kim, som også er optiker og sammen har de 3 børn. Pernille er skøn og lattermild, hun brænder for kontaktlinser og opsøger altid den nyeste viden inden for faget og især inden for kontaktlinser, så kunderne altid kan føle sig trygge i hendes kontaktlinsestol. I Pernilles fritid elsker hun at læse, hun er også kreativ med broderi og elsker at arbejde med grønne planter.

Kim Brandstrup

Optiker

Kim er uddannet optometrist i 1989. Kim er fyldt med god energi, altid glad og rolig og så er han fagnørd. Han er meget interesseret i de bedste glasløsninger, brillemode og brillens funktionalitet, det vil sige Kim brænder for at lave top kvalitet til sine kunder.
I fritiden dyrker Kim crossfit og elsker at gå ture med sin Labrador Marlie.

Clea Bautista

Butiksassistent

Butikkens “blæksprutte”. Clea er salgslederuddannet og har igennem de sidste 25 år haft kundeservice og produktviden som en rød ledetråd. En fascination som ligger helt tilbage fra uddannelsestarten fra Danmarks Designskole. Hun elsker at servicere & møde kunderne med et oprigtigt ønske om at hjælpe – om det gælder stelvalg, udlevering af briller og kontaktlinser, eller værkstedsarbejde. Har 15 års erfaring fra tidligere optik forretninger og ser det som en fornøjelse, at følge med i tidens tendenser – om det gælder litteratur, beklædning eller brillemode.

Synsprøve eller montering af glas?

Kontakt os i dag

Vi glæder os til at høre fra dig. Vi svarer på alle henvendelser og vender tilbage med svar hurtigst muligt. Du kan også ringe til os på 39 63 35 92 eller komme ned i butikken og besøge os.

Åbningstider

  • Mandag - Torsdag
    9.30 - 17.30
  • Fredag
    9.30 - 18.00
  • Lørdag
    9.30 - 14.00

Skriv til os