ALLÉ OPTIK ER GRUNDLAGT I 1975 OG SYNSKVALITET OG KOMFORT HAR VÆRET FORRETNINGENS KERNEOMRÅDE LIGE SIDEN

Om Allé Optik

Dette gælder især synsprøven hvor vi tager os rigtig god tid, til at afdække dine behov og krav til synskvalitet og de forskellige situationer du har brug for et optimalt syn. Vi er tilhængere af at være med i forreste række når det gælder den teknologiske udvikling inden for vores fag. Du vil derfor altid møde de mest avancerede målemetoder og mest nøjagtige teknologi, kombineret med vores efterhånden lange erfaring, når du lader os undersøge dine øjne og dit syn.

Vi elsker briller, så du vil finde det skarpeste og bredeste udvalg af brillestel fra førende brands worldwide, som vi sammensætter når vi besøger messer i Paris, Milano, München og København. Du vil derfor se spændende briller du ikke finder mange andre steder.

Kontaktlinser er ligeledes en af vores styrker, og vi kan håndtere alle former for standard og speciallinser, så du er sikker på at få de helt rigtige kontaktlinser.

Billede fra butikken på Jægerborg Allé i Charlottenlund

Annette og Theis Malling har været indehavere af Allé Optik siden januar 2007.

ALLÉ OPTIK ER GRUNDLAGT I 1975 OG SYNSKVALITET OG KOMFORT HAR VÆRET FORRETNINGENS KERNEOMRÅDE LIGE SIDEN

Allé Optik teamet

1
2
3
4
5
1

THEIS MALLING

2

ANETTE MALLING

3

MARTIN NYBO JENSEN

4

ANNE-METTE DAMSGAARD NIELSEN

5

ANNE-MARIE GUDNITZ

THEIS MALLING
Theis er ligeledes Optometrist, uddannet i 1994 fra Synoptik i Hillerød, senere ansat som butikschef i Albertslund. Fungerede fra 1998 til 2004 som konsulent/ sælger for Carl Zeiss Danmark, med brilleglas som ansvarsområde. Fra 2004-2006 butikschef i Synoptik på Strøget i København, og i 2006 butikschef i Synoptik i Hillerød. Vi bor i Gadevang ved Hillerød, og vi har sammen vores søn Nicolai.

ANNE-METTE DAMSGAARD NIELSEN
Anne-Mette kommer fra en stilling som butikschef i en butik på Frederiksberg, som hun gennem 5 år har haft ansvaret for. Inden da arbejdede hun i Køge og senere Frederiksberg. Anne-Mette er udlært i 2000 fra Optometrist uddannelsen i Randers, og det er hendes oprindelse fra Herning der giver den hyggelige syngen i sproget. Anne-Mette har fagets udvidede kontaktlinse uddannelse, og har stor rutine og viden om alle typer kontaktlinser. Derfor vil Anne-Mette vil være primus motor på vores kontaktlinseafdeling. Privat bor Anne-Mette i Valby, elsker at stå på ski, løber og dyrker wakeboarding i fritiden.

ANETTE MALLING
Annette er Optometrist, uddannet i 1991 fra Synoptik i Hillerød, tilbragte 2 år for Synoptik i “Brilleland” i Norge, mest i Oslo. Anette har efterfølgende været ansat i Synoptik som butikschef i Værløse, Hørsholm og senest i Hillerød. Startede i februar 2010 i Allé Optik. Har optikerfagets udvidede Kontaktlinseuddannelse, og har stor erfaring med tilpasning og kontrol af kontaktlinser.

ANNE-MARIE GUDNITZ
Optikværtinde, uddannet på Håndarbejdets Fremmei 1996, og har arbejdet som beklædningsformgiver i Walenthin Stof og Design. Kom til Synoptik i 2010, hvor jeg tog uddannelsen som brillestylist hos Dennis Knudsen. Blev ansat hos Allé Optik i 2014.

Anne-Marie er gift med Søren og de har to drenge Alexander og Nikolai , bor i Allerød.

MARTIN NYBO JENSEN
Martin er uddannet i 1999, så han har 17 års erfaring. Martin var gennem sin uddannelse elev i Thiele på Jægersborg Allé, så han glæder sig til at “komme hjem”. Sidenhen har han arbejdet i Hørsholm og senest i Farum. Martin har ligeledes alle fagets uddannelser og har bred viden indenfor kontaktlinser hvor han kan arbejde med alle typer kontaktlinser, både formaste, bløde og speciallinser. Desuden har Martin også arbejdet med svagsynsoptik. Martin brænder for faget, og at gøre alting lidt bedre. Privat bor Martin i Espergærde, er gift med Marlene, og sammen har de to halvstore børn. Martin er lidt af en sportsfreak, og dyrker en del løb, og triatlon.