UDVALGET AF BRILLESTEL PÅ MARKEDET ER HELT ENORMT, OG UTALLIGE FORSKELLIGE MÆRKER OG PRODUCENTER TILBYDER BRILLER I ALLE FORMER, MATERIALER OG FARVER.

Vores briller

De kollektioner vi vælger at præsentere dig for i Allé Optik, er omhyggeligt udvalgt for at give en god sammensætning af stilarter, lige fra de rent minimalistiske stel fra danske Lindberg, til det markante og farvestrålende fra Alain Mikli.

Fælles for alle vores brillestel er, at kvaliteten er i top, så du kan have stor glæde af dine briller uden gener og irritation.

Vi lægger vægt på at kunne præsentere dig for mærker og producenter, der ikke ligger i alle forretninger i landet, men er lidt mere eksklusive end almindelige stangvarer. For eksempel er vi den ene af kun 2 forhandlere af Cartier i Danmark, og den eneste i hele Københavnsområdet og Sjælland, der kan præsentere denne eksklusive kollektion.

Vi elsker briller, og bruger stor opmærksomhed og tid, på at finde de helt rigtige briller til dig udfra dine ønsker og tanker om hvordan du vil se ud, og hvilken stil du ønsker.

Se her listen over de mest populære brands for tiden hos Allé Optik