Vores briller

Vores briller

Udvalget af brillestel på markedet er enormt

Udvalget af brillestel på markedet er enormt og utallige forskellige mærker og producenter tilbyder briller i alle former, materialer og farver.

De kollektioner vi vælger at præsentere dig for i Allé Optik, er omhyggeligt udvalgt for at give en god sammensætning af stilarter, lige fra de rent minimalistiske stel fra Lindberg, til det markante og unikke Jacques Marie Mage.

Fælles for alle vores brillestel er, at kvaliteten er i top, så du kan have stor glæde af dine briller uden gener og irritation.

Vi lægger vægt på at kunne præsentere dig for mærker og producenter, der ikke ligger i alle forretninger i landet, men er lidt mere eksklusive end almindelige stangvarer. For eksempel er vi en af de få forhandlere af Cartier i Danmark.

Vi elsker briller, og bruger stor opmærksomhed og tid, på at finde de helt rigtige briller til dig ud fra dine ønsker og tanker om hvordan du vil se ud, og hvilken stil du ønsker.

Se her listen over de mest populære brands for tiden hos Allé Optik

Synsprøve eller montering af glas?

Kontakt os i dag

Vi glæder os til at høre fra dig. Vi svarer på alle henvendelser og vender tilbage med svar hurtigst muligt. Du kan også ringe til os på 39 63 35 92 eller komme ned i butikken og besøge os.

Åbningstider

  • Mandag - Torsdag
    9.30 - 17.30
  • Fredag
    9.30 - 18.00
  • Lørdag
    9.30 - 14.00

Skriv til os